Mai contează?

Posted: martie 5, 2011 in Aberatiile Punctului
Etichete:, , , ,

Alergam de nebună prin Unirii să scap de îmbulzeala marii tocănițe de pui cu ciuperci demnă de cartea recordurilor. Și, Doamne, mirosea a de toate! Bine, mirosul ca mirosul….dar era plin de lume. Moșneguți, băbuțe, tineri. Toate categoriile. Și erau atât de impacientați cu toții, de parcă se grăbeau spre ceva. Nu îmi place îmbulzeala care se produce la astfel de ”evenimente”. Nici forfota inutilă, nici zumzetul asurzitor, nici mirosul de bere. Na, sufăr de claustrofobie. Și am impresia, care de cele mai multe ori nu e una greșită în astfel de situații, că toți vin buluc peste mine și îmi iau aerul. În sfârșit, am evadat din grămadă și am respirat. Deja mă trecuseră căldurile. Însă, când încă mă luptam să trec , o domnișoară mi-a întins un plic cu detergent de vase. M-a pufnit râsul, gândindu-mă că se vede pe fața mea că, de vreo săptămână, îmi spăl singură vasele. Chiar dacă nu îmi place. Dacă îmi doresc ceva material pe lumea asta, este o mașină de spălat vase. Cred că mi-ar putea aduce fericirea :).Mă rog, una dintre formele ei.

Am urcat Copoul în 15 minute. Nu știu cum am mers atât de repede. Prin față pe la FEAA, o altă domnișoară mi-a întins un pliant. I-am zâmbit, l-am luat și mi-am continuat drumul. Am aruncat privirea și am observat, cu uimire, că făcea reclamă la ceva ce se întâmplase pe data de 28 februarie. Doamne, altă tâmpenie! Oare care mai era scopul lui, dacă era exiprat? L-am mototolit și uite așa, munca unora a ajuns, degeaba, într-un tomberon.

Câteodată simt și gândesc o grămadă de chestii. Și am impresia că, de cele mai multe ori, pun stăpânire pe mine nu lucrurile pe care le gândesc, ci alea pe care le simt. Asta e prost. Zău. Aș prefera să nu fie așa. Uneori nu îmi vine ușor să vorbesc despre slăbiciunile mele. Dar, până la urmă, puțini sunt cei care mă cunosc. Așa că, ce mai contează?

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s