Antipatica din mine

Posted: martie 20, 2010 in Aberatiile Punctului

Sunt zile când sunt ciufută și nesuferită. Ca astăzi, de exemplu. Când nu am chef de nimic și, totuși, aș face o grămadă de lucruri. Sunt zile în care aș merge singură pe stradă și m-aș gândi la fel de fel de prostii, fără vreo pregătire prealabilă. În care aș sta în parc pe o bancă și aș privi cum zboară pescărușii deasupra fluviului de lângă parc. Fără să îmi pese de nimeni, de nimic, fără să știu de mine. Sunt zile în care nu am răbdare nici să mănânc, nici să beau apă, nici să fac ceva constructibil. Zile fără poftă de a sta de vorbă cu persoanele dragi, fără starea necesară de a-i asculta. Sunt zile în care mă scoate din sărite orice mișcare, orice cuvânt pe care îl aud.

Uneori sunt insuportabilă chiar și pentru mine însămi. Ca acum, de exemplu. Mă scot din sărite inutil și aș prefera să adorm și să mă trezesc altfel, mai binedispusă, mai simpatică, mai puțin repulsivă. Să râd, să fiu amabilă, să fac diverse lucruri care să îi implice și pe ceilalți. Să am companie. Plăcută, evident.

Sunt zile ca acestea, care nu au antidot. În schimb, au mulți stropi de ploaie și un vânt nebun. Doar vremea e vinovată pentru stările mele. Sper.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s