Pentru noi…

Posted: martie 8, 2010 in Aberatiile Punctului

Postul acesta îl dedic nouă,  tuturor femeilor, doamnelor și domnișoarelor, care nu uităm să visăm, care suntem frumoase și sexy, elegante și rafinate, șarmante și inteligente. Pentru noi, pentru că merităm. Pentru că ne place să primim cadouri și să ne facem cadouri, pentru că iubim florile și suntem înnebunite după cumpărături :)) Pentru că fără noi, bărbații ar fi și mai misogini decât sunt ( deși, tot datorită nouă, unii au devenit mai muieratici 🙂 ).

Pentru că ne trezim dimineața nemachiate și totuși suntem naturale și drăguțe, pentru că ne place să lenevim și de multe ori uităm mâncarea în cuptor, pentru că ne ia ore întregi să ne pregătim și totuși suntem punctuale. Pentru că nu uităm niciodată să zâmbim, indiferent cât de greu ne-ar fi și pentru că, uneori, ne emoționează până și cele mai nesemnificative lucruri. Pentru că știm să facem sărbătoare din orice zi obișnuită și pentru că tratăm întâmplările cu tact.

Pentru mama, pe care nu am mai vazut-o de aproape 2 luni de zile, pentru sora mea, de care îmi este dor, pentru bunica mea, pentru Ago, S…. :), pentru Buzata, pentru Creatza, pentru Dizoo și Alexandra, pentru Iepuraș, pentru forțele Gabor, pentru Gabi, pentru Cristina, pentru Denisa, pentru toate colegele din liceu, de facultate și de la master. Dacă am uitat pe cineva, să-mi fie cu iertare.

La mulți ani!

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s